E timpul să devii propriul breast friend

Grija față de sine și prevenția sunt esențiale când vine vorba de cancerul la sân, tipul de cancer ce a afectat peste 2.3 milioane de persoane doar în anul 2020. Tocmai din acest motiv, în 2020 am decis să dăm startul campaniei noastre Pinktober.

Noi, cei de la HelloBody, am hotărât să ne unim forțele cu Fundația Renașterea pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare cu privire la acest subiect și pentru a-i ajuta pe cei care ne urmăresc să înțeleagă importanța examinărilor și auto-examinărilor periodice. Fii propriul tău breast friend și arată că îți iubești corpul (și sânii)! Ia inițiativă, examinează-te cu ajutorul ghidului nostru, cu aplicația pentru sănătatea sânilor și nu uita de consultația periodică la medicul tău! #checkyourboobs

Despre Fundația Renașterea

Fundația Renașterea este o organizație neguvernamentală, a cărei misiune este de a promova importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân și de col uterin, de a oferi investigații medicale gratuite și consiliere pacienților oncologici.

În ultimii 20 de ani, Fundatia Renașterea a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește informarea femeilor din România, despre importanța depistării precoce a cancerului și a oferit peste 89.000 de investigații medicale în cele două centre medicale din Bucuresti. În plus, cu susținerea partenerilor săi, a achiziționat și operat două Unități Medicale Mobile care au oferit în regim de gratuitate investigații pentru 22.870 de femei ce locuiesc in zone rurale, unde rata mortalității este crescuta din cauza depistării tardive a afecțiunilor. Majoritatea femeilor sunt diagnosticate cu cancer in stadii avansate, din cauza lipsei informațiilor și a barierelor de ordin geografic și financiar.

Prevenția salvează vieți! Află mai multe: https://fundatiarenasterea.ro/ #becomeabreastfriend

Ai grijă de tine și de cei din jur!
Informarea și susținerea cauzelor în care crezi devin acum mai ușoare!

Cum poți contribui?

PASUL 1: DONEAZĂ

Achiziționează un Pink Ribbon virtual pentru doar 2.5 lei, iar noi îți vom dubla contribuția și pentru fiecare comandă vom dona 5 lei pentru Fundația Renașterea. În plus, poți contribui și prin achiziționarea unuia dintre seturile noastre Pinktober: pentru fiecare set cumpărat noi donăm 5 lei către Fundația Renașterea.


PASUL 2: CONTRIBUIE LA CREȘTEREA GRADULUI DE CONȘTIENTIZARE

Spune-le și altora despre acest subiect – pentru că împreună putem ajunge la mult mai multe persoane! Distribuie postarea sau story-ul nostru cu hashtag-ul #checkyourboobs @hellobody_ro și alătură-te campaniei noastre! Ajută-ne să creștem gradul de conștientizare cu privire la importanta grijei de sine și a iubirii față de propriul corp!

Iată cum funcționează:

1. Dă click și ține apăsat pe imaginea din feed sau story
2. Salvează postarea sau story-ul la tine în telefon
3. Distribuie imaginea cu hashtag-ul #checkyourboobs la tine în feed, cu tag @hellobody_ro.
4. Vom distribui la rândul nostru postarea ta pe canalele noastre

Descoperă broșura noastră pentru selflove
Începând cu 1 Octombrie (în limita stocului disponibil), vei primi alături de comanda ta broșura noastă cu un ghid pas cu pas pentru o auto-examinare corectă.
Vrei să o răsfoiești acum?
Descoperă broșura aici.

Descoperă aplicația Breastcare

Pentru mai multe informații despre cancerul la sân, aplicația Breastcare App este disponibilă gratuit în multe limbi și îți arată cum te poți auto-examina.

Urmărește-te pe Instagram pentru a fi la curent cu campania noastră Pinktober!