Text Ro Produsele Noastre 1
Text Ro Produsele Noastre 1

Ingredientele noastre

Noi, cei de la HelloBody, ne propunem să redefinim regulile industriei de frumusețe, oferind produse realizate din ingrediente naturale, care promovează un stil de viață glam, dar în același timp responsabil social. Pentru că noi credem că #naturalisglamorous.

Am luat decizia conștientă de a evita anumite ingrediente în procesul de dezvoltare al tuturor produselor noastre noi. Acest lucru nu înseamnă că ingredientele respective sunt considerate în general nesigure, ci reflectă părerile noastre personale și viziunea noastră cu privire la industria cosmetică. Am realizat, astfel, o listă cu substanțele pe care le evităm în dezvoltarea de noi produse:

  • Siliconi și uleiuri minerale
  • Substanțe cu acțiune hormonală (de exemplu anumite filtre UV, butil și propilparaben)
  • Alcool denaturat/etanol
  • Microplastic, așa cum este definit de UNEP 2015
  • Anumiți sulfați (precum lauril sulfat de sodiu)
  • Fenoxietanol / substanțe etoxilate
  • Ulei de palmier (numai ingrediente pe bază de ulei de palmier cu certificare RSPO (Roundtable of Sustainable Palm Oil) certification)

Suntem convinși că există numeroase alternative naturale, cu proprietăți similare pentru produsele cosmetice, pe lângă substanțele menționate mai sus, și care sunt, după părerea noastră, o alegere mai bună pentru formulele noastre. Pentru ca produsele noastre care sunt deja pe piață de ceva timp să devină și mai naturale și să corespundă și mai bine misiunii noastre, lucrăm la crearea unor noi formule și pentru acestea.

Good Vibes Product Application Im6

Teste dermatologice

Una dintre valorile care stau la baza companiei noastre este legată de calitatea produselor. De aceea, toate produsele noastre sunt testate dermatologic de un institut german independent, numit the Dermatest Institute, iar până în acest moment toate au primit calificativul „excelent” în urma acestei testări. Pentru a afla mai multe despre validarea Dermatest, click aici.

Ingrediente naturale

Naturalețea face parte din ADN-ul nostru. De aceea, depunem toate eforturile pentru a dezvolta produse cu un conținut realizat într-o proporție cât mai mare din ingrediente de naturale. În prezent, procentul de ingrediente naturale din formulele noastre este de aproximativ 98%. Diferența până la 100% este una mică, dar care ne ajută să oferim produse eficiente, de înaltă calitate, contribuind în același timp la păstrarea formulei în cele mai bune condiții.

Bunny Ears Bedroom Im5
Dsc 0171

Secretul producătorului

La baza produselor noastre se află cele mai bune ingrediente naturale, selectate datorită efectelor extraordinare pe care le au pentru piele și păr. Pe paginile dedicate fiecărui produs, vei putea să descoperi în detaliu beneficiile acestora pentru tenul tău. Toate produsele noastre sunt realizate în Germania, iar ingredientele naturale pe care le folosim sunt utilizate conform celor mai stricte standarde stricte ale industriei. (ISO standard 16128).

Reducerea impactului asupra mediului

Interacțiunea atentă și responsabilă cu oamenii, animalele și mediul înconjurător stau la baza oricărei decizii pe care o luăm. Pentru că ne dorim ce e mai bun pentru piele și mediu, am ales ingrediente precum argila roz din Franța sau Aloe Vera din Mexic. În plus, în linie cu filosofia noastră, nu folosim substanțe precum parabeni, siliconi, uleiuri minerale sau microplastic, deoarece acestea pot avea o influență directă sau indirectă asupra mediului, și, totodată, un impact asupra naturii, oamenilor și animalelor.

Cele mai multe dintre produsele din portofoliul nostru (peste 90%) sunt vegane. Vegan înseamnă că pentru un anumit produs nu au fost utilizate ingrediente de origine animală sau derivate de origine animală.
Poți verifica dacă un produs este sau nu vegan pe pagina de pe website-ul nostru dedicată respectivului produs. Fiecare produs vegan este marcat clar. Dacă lipsește cuvântul „vegan”, acest lucru înseamnă că produsul respectiv nu este vegan. Pentru informații mai detaliate, poți consulta întotdeauna lista de ingrediente a acelui produsul. De asemenea, lucrăm în mod activ la formule noi pentru puținele produse HelloBody care nu sunt (încă) vegane.

Produse netestate pe animale

Pentru noi, cei de la HelloBody, interacțiunea atentă și responsabilă cu oamenii, animalele și mediul înconjurător stau la baza oricărei decizii pe care o luăm. Prin urmare, bineînțeles că ne opunem vehement testării pe animale. În plus, testarea pe animale a fost interzisă în UE în conformitate cu Regulamentul (CE) 1223/2009, astfel că produsele cosmetice și ingredientele acestora nu pot fi testate pe animale. Având în vedere că produsele noastre sunt realizate exclusiv în Germania și sunt supuse Regulamentului european privind produsele cosmetice, te asigurăm că acestea nu au fost niciodată testate pe animale.

Hb Bb Cream Model Portrait L
Hb Set Cocos Dream Soft Birdseye Shot 1000x1000px (1)

Ambalare sustenabilă

Starea de bine a celor care aleg produsele noastre și a mediului înconjurător sunt la fel de importante pentru noi, nu în ultimul rând pentru că depindem de resursele naturale ale planetei. De aceea, ne dorim să tratăm mediul cu respect și să dăm, la rândul nostru, ceva înapoi. Pentru a face acest lucru, ne angajăm să găsim cele mai bune modalități de a proteja resursele naturale ale planetei, încă din fazele de planificare și dezvoltare a produselor. Acordăm o importanță deosebită ambalajelor noastre, pentru care încercăm să folosim soluții cât mai prietenoase cu mediul și depunem în permanență eforturi pentru ca toate acțiunile noastre să fie din ce în ce mai sustenabile.

Însă astfel de schimbări necesită mult timp: de fiecare dată trebuie să ne asigurăm că respectăm Directiva Europeană privind ambalajele (94/62 / CE) și că formulele noastre rămân stabile și bine protejate în noul ambalaj.

Status quo – ce am reușit până acum

Folosim plastic 100% reciclabil pentru ambalajele produselor noastre cosmetice.

Folosim deja plastic PCR (reciclat post-consum) pentru unele dintre ambalajele noastre și încercăm să creștem constant procentul de plastic reciclat. În 2021, vom începe să implementăm acest sistem pentru toate ambalajele sub formă de tub, astfel încât acestea să conțină aproximativ 60% plastic PCR. În plus, vom folosi hârtie reciclată ori de câte ori este posibil pentru toate cutiile pliabile, obiectivul nostru fiind ca în 2021 procentul de hârtie reciclată să fie de 93%.

De asemenea, folosim sticlă pentru ambalajele noastre. În comparație cu plasticul, sticla este mai ușor de reciclat și poate fi reciclată la infinit. Din păcate, nu putem folosi sticla pentru produsele destinate călătoriei, utilizării la duș sau în cadă, deoarece riscurile implicate de o eventuală spargere a acestora sunt prea mari.

În prezent, atât cutiile noastre de transport, cât și materialul cu care acestea sunt umplute, sunt realizate în întregime din hârtie reciclată și certificată FSC (Forest Stewardship Council ®).

Ingram 20

Teste interne

Înainte de lansarea oricărui nou produs, îl evaluăm în centrul nostru intern de testare. Acesta este format din membrii echipei noastre, precum și membri ai comunității noastre – toți pasionați și curioși să fie primii care încearcă noile produse. Opiniile și sugestiile lor sunt vitale pentru noi și ne insipra în dezvoltarea viitoarelor noastre produse.

Descoperă produsele noastre

Către magazin