Text Ro Produsele Noastre 1
Text Ro Produsele Noastre 1

Ingredientele noastre

Ecosistemul terestru poate fi descris ca un organism complex în care diferite cicluri se intercalează pentru a crea un sistem stabil. Oamenii trebuie să se integreze în mod responsabil pentru a menține această stabilitate – și acest lucru este valabil și pentru noi ca companie. De aceea, interacțiunea atentă și responsabilă cu oamenii, animalele și mediul este baza tuturor deciziilor noastre.

Ambalare sustenabilă

Bunăstarea clienților noștri și bunăstarea planetei noastre sunt la fel de importante pentru noi – nu în ultimul rând pentru că depindem de resursele naturale ale pământului. De aceea vrem să-l tratăm cu respect și să dăm ceva înapoi. Deci, ne străduim să găsim cele mai bune metode posibile de a proteja resursele naturale ale pământului, de la etapele de planificare și dezvoltare a produselor noastre. Acordăm o importanță deosebită pentru a face ambalarea produselor din ce în ce mai durabilă. Și lucrăm constant pentru a pune în aplicare planurile noastre de a fi din ce în ce mai sustenabile.

Dar toate variantele noi de ambalare trebuie testate mai întâi pentru a se potrivi. Trebuie să ne asigurăm că formulele noastre sunt bine protejate și nu interacționează negativ cu materialele de ambalare alternative – aceste teste sunt complexe și necesită mult timp.

Status quo – ceea ce am obținut până acum

Folosim plastic 100% reciclabil pentru ambalajele noastre cosmetice. Vom schimba materialul de ambalare pentru tuburi de la 1 ianuarie 2020 – toate tuburile vor consta din cel puțin 55% materiale reciclate de atunci înainte. Scopul nostru pentru viitor este să folosim 100% material reciclat pentru toate ambalajele. Printre altele, am decis, de asemenea, să folosim mai multă sticlă pentru ambalajele noastre primare. Sticla este mai ușor de reciclat decât plasticul, poate fi degradată prin mijloace naturale și nu eliberează toxinele în mediu în acest proces.

Cutiile pe care le folosim pentru livrarea comenzilor sunt fabricate din hârtie reciclată 100%.Pentru umplerea materialelor folosim hârtie în loc de plastic – nu conține substanțe chimice și este, în general, tipărit cu cerneală hidrosolubile care este biodegradabilă.Folosim hârtie neacoperită pentru pliantele noastre. Aceasta înseamnă un consum redus de apă și energie. În plus, această hârtie poate fi reciclată de până la șapte ori, ceea ce este benefic pentru păduri.

Teste interne

Înainte de lansarea oricărui nou produs, îl evaluăm în centrul nostru intern de testare. Acesta este format din membrii echipei noastre, precum și membri ai comunității noastre – toți pasionați și curioși să fie primii care încearcă noile produse. Opiniile și sugestiile lor sunt vitale pentru noi și ne insipra în dezvoltarea viitoarelor noastre produse.

Descoperă produsele noastre

Către magazin