Costuri & Termene de livrare

Reducem deșeurile de ambalaje cu peste 40%!
Nu perfecțiunea contează, ci realitatea.

Ca un pas mai aproape de a fi o companie care acționează în mod responsabil față de planetă și ecosistem, am luat decizia de a reduce, prin schimbarea materialului nostru de împachetare, deșeurile provenite din ambalajele de transport. Acest nou tip de hârtie din interiorul ambalajului este 100% reciclat, reciclabil și atestat de „Blauer Engel”. Mai mult decât atât, acum suntem capabili să economisim, în medie, mai mult de 40% din hârtia adăugată în interiorul pachetelor și să îți livrăm în siguranță acasă produsele tale de frumusețe.

Să reciclezi e glamorous!

COSTURI DE LIVRARE

Țară Cost de livrare*
România Transport gratuit

Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Polonia, Luxemburg, Monaco, Elveția Gratis pentru comenzi de peste 240 lei

20 lei
Mayotte, Réunion, Guadeloupe, Martinique, Saint-Martin, Guiana Franceză Gratis pentru comenzi de peste 480 lei

30 lei
Cipru, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Grecia, Estonia, Irlanda, Isle of Man, Croația, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Portugalia, Suedia, Slovacia, Slovenia, Spania, Andorra, Lichtenstein, Norvegia, San Marino Gratis pentru comenzi de peste 480 lei

48 lei
Restul țărilor din Europa și din lume Gratis pentru comenzi de peste 580 lei

95 lei

* Eventualele taxe vamale sau impozite locale sunt suportate de către destinatar.

Costurile de livrare sunt estimate și actualizate în timpul procesului de cumpărare. Acestea se bazează pe adresa de facturare și destinație.

TERMENE DE LIVRARE

Termenele noastre de livrare pot varia. Odată ce comanda ta a fost acceptată, va dura 1-3 zile lucrătoare până când ea va fi procesată în depozitul nostru.

De la momentul în care pachetul tău a fost expediat și primești e-mailul de confirmare a expedierii, te rugăm să aștepți termenul de livrare. Poți găsi termenul de livrare corespunzător țărilor (europene) în tabelul de mai jos.

Țări Termen de livrare
România între 2 și 5 zile
Elveția, Marea Britanie, alte țări europene între 2 și 5 zile *
Germania, Austria, Belgia între 2 și 3 zile
Italia, Polonia între 3 și 5 zile
Franța între 2 și 4 zile
Teritoriile franceze din afara Europei, restul țărilor din Europa și din lume până la 14 zile *

* Termenul poate varia în funcție de curierii locali și de durata procedurilor vamale.

Dacă nu ai primit nicio confirmare de expediere în 10 zile de la momentul cumpărării, te rugăm să contactezi serviciul nostru de relații cu clienții.


Ai întrebări?